Untitled Document
БиоСвят Партньори
За Нас Продукти Поръчки Контакти

 

Продукт на фокус
Био Свят - Начало
бебешки храни
хранителни добавки
зърнени продукти
безглутенови продукти
продукти от маслини
 

Вижте нашите нови продукти
    

Биосвят Доставки
Био Сок Нони 100%
Не от концентрат

Повече от 2000 години растението Нони (Morinda Citrifolia), чиято родина се считат Хавайските острови, Полинезия и Таити, е познато с мощното си антиоксидантно действие и изключителната му способност да укрепва имунната система благодарение на съдържащата се в него съставка damnacanthal (подпомагаща образуването на Т- и В- клетки). Това вещество заедно с биоактивните елементи xeronine, proxeonine подобряват работата на имунната система (особено след химиотерапия). Те повишават и отделянето на ендорфин, потискащ болката и подобряващ настроението. Ето защо сокът от Нони може да има болкоуспокояващо и антидепресантно действие.

Благодарение на xeronine Нони има силно изразени антибактериални и антиалергични свойства, активира противовъзпалителните процеси в организма. Сокът от Нони има благотворно въздействие при различни възпаления, изгаряния, кожни проблеми. Спомага за подобряване на храносмилането, балансирането на кръвното налягане, както и за доброто функциониране на сърдечно-съдовата система. Стимулира концентрирането и има тонизиращо действие.

Сокът от Нони се препоръчва и при лечение на диабет, тъй като подпомага нормализирането на инсулина и нивото на захарта в кръвта. Той е мощен съюзник и в борбата с туморни заболявания, хепатит, остеопороза, проблеми с бъбреците, дебелото черво и др.

Биосвят Ви предлага чист натурален Био-сертифициран сок Нони 100% с гарантирано качество.

Състав: Биологичен сок от Нони (Morinda Citrifolia) 100%.

Препоръчителен прием: 30мл Био сок Нони се приемат сутрин, 30мин. преди закуска директно или смесен с друг сок или вода, или според указанията на лекаря. Тази доза може да се раздели и на по-малки за деня. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се разклати преди употреба. В случай на бременност, кърмене или прием на лекарства, посъветвайте се с лекар преди да приемете хранителни добавки.

Разфасовка: 1000 мл, тъмна стълклена бутилка
Произход: Холандия

Цена:  57.43 лв.

Поръчай!